Kat in de stad

een mooi prentenboek over vriendschap
gepubliceerd 12 januari 2024

dit boek staat in beste kinderboek 2024

Kat in de stad - beste prentenboek 2024

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar  

Kat in de stad is een prachtig nieuw prentenboek over het belang van vriendschap. 

Kat woont in de stad in een holletje achter de vuilnisbak. Ze slaapt overdag en zodra de avonds valt, gaat ze op pad. Kat is vrij en kan doen wat ze wil. Elke avond maakt ze een wandeling door de stad en ontmoet ze haar vrienden. De andere dieren denken dat Kat heel erg gelukkig is, maar niets is minder waar.

Kat heeft een steen in haar buik. Een zware, zwarte steen. Kat weet niet hoe ze hem weg krijgt. Ook haar vrienden Eekhoorn, Hond, Zwaluw en Rat weten niet hoe ze Kat kunnen helpen. Maar dan ontdekken ze dat de oplossing binnen handbereik ligt.
Het prachtig geïllustreerde prentenboek Kat in de stad is een ontroerend verhaal over vriendschap en het belang van mensen om je heen. Op eenvoudige wijze maakt "Kat in de stad" grote problemen bespreekbaar voor jonge kinderen, die zichzelf kunnen herkennen in de verschillende karakters.

Kopen bij bol.com

Met 'Kat in de stad' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.