Andere websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Op deze site vind je de beste jeugdboeken van 2022 of lijsten van de beste jeugdboeken ooit of beste Young Adult series. Ben je benieuwd wat er zit aan te komen op het vlak van Young Adult lectuur dan kan je ook eens kijken bij wordt verwacht naar boeken die binnenkort worden gepubliceerd. Zoek je liever per leeftijdscategorie dan kan je eens kijken bij de top 10 lijsten voor boeken voor 12 tot 15 jarigen en boeken vanaf 15. Je vindt dus iets voor elke leeftijd op de site. Erg leuk is de beste Young Adult fantasy.

BesteFantasyBoeken.com

Een website gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment. Met lijsten van de beste fantasyboeken series en de beste Young Adult fantasyboeken voor de jeugd. Een paradijs voor fantasy liefhebbers. Nieuw is een lijst van fantasy boeken aanraders voor mensen die graag de Harry Potter boeken van JK Rowling hebben gelezen.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De site bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken die er te vinden zijn. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken als je tijd hebt.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top tien lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans. De 2 genres zijn immers sterk verwand.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit met nieuwe boken die geregeld worden toegevoegd. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Ook op de website: aanraders van horror boeken voor liefhebbers van fantasy.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden.  Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en de beste oorlogsboeken ooit. Je vindt er ook de nieuwste historische romans en bijvoorbeeld ook erg ontroerende romans.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de nieuwste kookboeken van dit jaar naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam vermagert. Ondertussen staan er ook lijsten op de website van populaire veggie kookboeken, vegan kookboekenvoor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken.

SpannendeBoeken.com

Spannende Boeken is een website die gericht is op de beste spannende boeken en thrillers. De belangrijkste lijst is de lijst met de beste thrillers van 2022. Daarnaast heb je er ook nog allerlei lijsten zoals jeugdthrillersthrillers met seriemoordenaarsScandinavische thrillers, thrillers in Detective & Mysterie en nog veel meer. Voor de liefhebbers zijn er ook top tiens van de beste psychologische en literaire thrillers. Iedereen kan dus zijn gading vinden op SpannendeBoeken.com.

Moppen en raadsels sites

Op Raadsel Heaven vind je de beste raadsels van het internet, zowel raadsels voor kinderen als voor volwassenen.

Op moppenbak.com vind je de beste kinder moppen en beste moppen voor alle leeftijden. Zo vind je er ook lijsten met de beste dokter moppen, seks moppen, Jantje moppen en nog veel meer.

Op 1001moppen.be vind je de beste moppen voor kinderen en volwassenen. Bekijk ook onze lijst met beste Jantje moppen voor kinderen.

Nog interessante websites

Op Muziektips vind je top tiens met de beste muziek van heden en verleden. Je vindt er ook de nieuwste videogames en het best verkochte speelgoed.

Op De Top 10 Lijstjes vind je allerlei entertainende top 10 lijsten, zoals de top 10 van beste zangers aller tijden, of de top 10 van de lelijkste dieren ter wereld.

Houten speelgoed bestellen