Karel - Hup, Sintje!

Karels grote boek over Sinterklaas
gepubliceerd 31 augustus 2023

dit boek staat in beste kinderboek 2023

Liesbet Slegers

prentenboeken van Liesbet Slegers

Liesbet Slegers (1975) is een Vlaams kinderboeken schrijfster en illustratrice. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.

alle kinderboeken van Liesbet Slegers - website van Liesbet Slegers

bedste Sinterklaasboekjes kinderen - Karel - Hup, Sintje!

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar   voorleesboeken  

Karel is dol op Sinterklaas. Hij wil alles over hem weten. Waar woont de Sint en welke kleren draagt hij? Houdt Sinterklaas eigenlijk van mandarijntjes? Ga in dit vrolijke sintboek samen met Karel op zoek naar de antwoorden op al zijn vragen. Een groot sinterklaasboek boordevol sintweetjes en spelletjes. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

koop Karel - Hup, Sintje! is weer een erg leuk prentenboekje van Liesbet Slegers voor de allerkleinsten. Perfect om peuters en kleuters meer over de Sint te vertellen. Met een leuk verhaal en spelletjes. En natuurlijk met veel leuke weetjes over de Sint zelf.

Met 'Karel - Hup, Sintje!' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.