Horrorland - Escape

om zelf te lezen vanaf 10 jaar
gepubliceerd 15 februari 2023
Horrorland - Escape

Dit kinderboek staat in   9 - 10 jaar   11 - 12 jaar  

Cody droomt ervan om naar de opening van Escape te gaan, het nieuwste en spannendste attractiepark ter wereld. Helaas is dat alleen weggelegd voor de rijke en coole kinderen, en daar hoort Cody niet bij. Als er een paar kaarten worden verloot, ontvangt hij tot zijn grote verbazing een van die uitnodigingen.

Eenmaal binnen, weet hij niet wat hij ziet! Het begint fantastisch, maar al gauw verandert zijn droom in een nachtmerrie. De attracties zijn levensgevaarlijk, kinderen verdwijnen en het spel wordt een gevecht op leven en dood. Kan Cody uit Escape ontsnappen?

'Escape' is het achtste boek in de serie Horrorland. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het zijn boeken op kindermaat die een spannend en soms griezelig verhaal vertellen maar aangepast aan de jonge leeftijd. Voor de avontuurlijke lezers dus. Het bekendste deel in de serie is Het Poppenhuis, een aanrader.

Met 'Horrorland - Escape' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.