Bobbi in de lente

een peuterboekje over de lente vanaf 2 jaar
gepubliceerd 19 februari 2013

Monica Maas

prentenboeken van Monica Maas

De Nederlandse Monica Maas is geboren op Texel waar ze nog steeds woont. Sinds 1978 is zij fulltime werkzaam als illustratrice, kinderboekenschrijfster en ontwerpster. Ze heeft illustraties gemaakt voor ruim 150 (kinder)boeken en is ook bekend voor haar wens- en geboortekaarten. Haar bekendste serie kinderboeken zijn de prentenboeken van het beertje Bobbi voor peuters.

alle kinderboeken van Monica Maas - website van Monica

peuterboekje lente - Bobbi in de lente

Dit kinderboek staat in   1 - 2 jaar   3 - 4 jaar  

Geniet samen met Bobbi van de lente; hij ziet vogels een nestje bouwen, fietst naar de lammetjes in de wei, telt de nieuwe kuikentjes en blaast samen met Ollie de pluisjes van de paardenbloemen. Een heerlijk boek om het jaar mee te beginnen!

De focus van dit leuke boekje voor peuters ligt dus bij de (pasgeboren) diertjes en dat alles in de lente begint te groeien en te bloeien. Heel leuk dus voor de allerkleinsten om dit te ontdekken over de lente.

Bobbi in de lente is een van de leukere peuterboekjes over de lente die er te vinden zijn. De Bobbi boekjes zijn daarbij nog eens vrij goedkoop dus zeker een leuk idee voor een cadeau voor de kleintjes.

Tags: 

Met 'Bobbi in de lente' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.