Valentijn

valentijn boekjes kinderen

Voor jonge kinderen lijkt Valentijn misschien niet direct een dag die voor hen is maar ook kinderen zijn bezig met liefde en verliefd zijn. Op hun eigen manier natuurlijk. In deze lijst vind je enkele kinderboeken die op een of andere manier gelinkt zijn aan het thema 'Valentijn'.

Valentijn boekjes kinderen

De prins en de naaister

een modern sprookje in Parijs
gepubliceerd dinsdag 16 maart 2021
De prins en de naaister

Dit kinderboek staat in   9 - 10 jaar   11 - 12 jaar  

De prins en de naaister zullen je hart stelen!

 

Parijs, aan de vooravond van de moderne tijd.

Prins Sebastian is op zoek naar een bruid. Of eigenlijk zoeken zijn ouders die voor hem. Sebastian heeft het te druk met het verbergen van zijn geheime leven. ’s Avonds bestormt hij Parijs als de fabelachtige Lady Crystallia, het gewildste icoon van de mondiale modehoofdstad.

Sebastians geheime wapen is zijn geniale ontwerpster en beste vriendin, Frances. Ze is een van de slechts twee mensen die de waarheid kennen: deze prins draagt soms jurken. Maar Frances heeft grootse dromen, en als geheim wapen moet je nu eenmaal geheim blijven. Hoelang zal Frances haar eigen dromen opzij kunnen zetten om een vriend te beschermen?

Een kleurrijk verhaal over identiteit, jonge liefde, kunst en familie. Dit moderne sprookje voor alle leeftijden zal je hart veroveren.

‘Het liefdevolle verhaal, de zwierige tekenstijl en de heerlijke personages maakten me in één klap fan van dit boek. Simpelweg betoverend!’ Linda Dielemans

Koen en Lot - Ik ben op jou

over elkaar graag zien vanaf 6 jaar
gepubliceerd vrijdag 3 juli 2015
Valentijn boekjes - Koen en Lot - Ik ben op jou

Dit kinderboek staat in   5 - 6 jaar   7 - 8 jaar  

Ik ben op jou van Marianne Busser en Ron Schröder Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 3 - AVI M3

Veilig en goed leren lezen met de avonturen van Koen en Lot van Marianne Busser en Ron Schröder. Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 3 (AVI M3). Alledaagse herkenbare avonturen die jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen aanspreken. Gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker! Dit is het eerste deel uit de AVI-lezenreeks Koen en Lot.

Koen maakt een briefje voor Lot waarop staat: 'Ik ben op jou. Kus van Koen.' Maar hij stopt de brief per ongeluk in de verkeerde jaszak… Nu lijkt het net of Koen op Els is. Komt het nog goed?

Tags: 

Een zee van liefde

Een leuk prentenboek vanaf 4 jaar
gepubliceerd woensdag 1 september 2021
Leuke prentenboeken Een zee van liefde

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar   voorleesboeken  

Het nieuwe prenten- en voorleesboek van Pieter Gaudesaboos.

Pinguïn is onderweg naar het huis van zijn vriend Beer.
Hij zeult een koffer, een lantaarn, en een groot geheim met zich mee.
Zo groot, dat hij het liefst meteen terug naar huis wil.

Volg je hart en je dromen.

Geef dit boek aan iedereen van wie je houdt.

Dit leuke voorleesboekje telt maar liefst 80 pagina's.

Tags: 
Abonneren op RSS - Valentijn