Luuk en Lotje - Het is lente

een leuk lenteboekje voor peuters
gepubliceerd 06 maart 2017

Ruth Wielockx

alle kinderboeken van Ruth Wielockx

Ruth Wielockx studeerde Voedings- en dieetleer aan de Universiteit van Leuven en Southampton. Ze behaalde ook haar lerarendiploma en gaf een tijdlang les. Toen ze in 2000 een jaar in Amerika verbleef voor het werk van haar echtgenoot, ging ze op zoek naar een bezigheid om de tijd in te vullen. Dit voerde haar naar de plaatselijke academie waar ze een aquarelcursus volgde. Hier ontdekte Ruth dat ze met veel plezier tekent. Dit inzicht in combinatie met het feit dat ze altijd al van boeken hield, leidde ertoe dat ze ging nadenken over haar eerste, eigen kinderboek.

alle kinderboekjes van Ruth Wielockx - website Ruth Wielockx

leuke lenteboekjes - Luuk en Lotje - Het is lente

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar  

Het is lente! De tweeling Luut en Lotte gaat in de tuin spelen. De bomen hebben nieuwe blaadjes gekregen en de vogels maken een nest. Maar hé, wat piept er daar in de struiken? Een pluizig geel kuikentje! Wie zou de mama zijn?

Zoek je mee met Luuk en Lotje in Luuk en Lotje - Het is lente? Een vrolijk en eenvoudig verhaal over de lente. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Luuk en Lotte zijn leuke peuterboekjes voor de allerkleinsten. Nu ontdekt de tweeling samen de lente en de diertjes die in dit leuke seizoen geboren zijn.

Tags: 

Met 'Luuk en Lotje - Het is lente' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.