Carnavalspret

een nieuw peuterboekje over Carnaval
gepubliceerd 12 januari 2024

dit boek staat in beste kinderboek 2024

Carnavalspret - nieuw prentenboek carnaval peuters vanaf 3 jaar

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar  

Vos, Muis, Wasbeer en Uil zijn bijna helemaal klaar voor carnaval, want ze hebben hun mooiste verkleedkleren aangetrokken. Vos wil nog een mooie clownsmond en Uil wil mooie stippen op haar pakje … Kun jij helpen? Een vrolijk en interactief carnavalsboek waarin Vos, Muis, Wasbeer en Uil carnaval vieren. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Carnavalspret is een nieuw prentenboek van Anita Bijsterbosch. Zij werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Kopen bij bol.com

Tags: 

Met 'Carnavalspret' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.