Anna en de lente

Anna ontdekt de lente
gepubliceerd 17 maart 2014

Kathleen Amant

kinderboeken Kathleen Amant

Kathleen Amant (1969, Aalst) studeerde toegepaste kunsten aan de Academie van Gent. In 2004 debuteerde ze als schrijver met twee boeken waarin de ondeugende peuter Anna de hoofdrol speelde. Voor Van Halewyck schrijft en tekent ze de kartonboeken rond Wannes. Kijk ook eens op de website van Kathleen Amant.

beste lente prentenboeken - Anna en de lente

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar  

De zon schijnt heerlijk vandaag. Het is lente! Anna trekt haar laarsjes aan en gaat op ontdekkingstocht in de tuin. Ze ziet bloesems aan de bomen, kleine vogels en pasgeboren lammetjes. Bij het kippenhok vinden Anna en haar buurjongen een chocolade ei. Wat gek! Zouden kippen chocolade-eieren leggen in de lente?

Jonge kinderen ontdekken samen met Anna en haar vriendjes wat de lente allemaal te bieden heeft. Een van de leukste seizoenen om buiten te gaan spelen of wandelen en te zien wat er allemaal begint te groeien van planten en dieren.

Anna en de lente is een vrolijk en leerrijk verhaal over een stralende lentedag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Tags: 

Met 'Anna en de lente' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.