Zoekboek Rik en de herfst

het nieuwste boekje over de herfst, vanaf 4 jaar
gepubliceerd 27 juli 2022

Liesbet Slegers

prentenboeken van Liesbet Slegers

Liesbet Slegers (1975) is een Vlaams kinderboeken schrijfster en illustratrice. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.

alle kinderboeken van Liesbet Slegers - website van Liesbet Slegers

Zoekboek Rik en de herfst - kinderboeken herfst

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar  

Het wordt kouder, de blaadjes vallen van de bomen, eekhoorns verzamelen nootjes ... Het is herfst!

Rik gaat samen met mama en papa naar het bos. Hij doet zijn regenjas en laarzen aan. In zijn mandje verzamelt hij herfstblaadjes en kastanjes, voor in de klas.

En kom je ook mee griezelen op het halloweenfeestje? Natuurlijk is Sam de poes weer van de partij. Waar heeft zij zich verstopt? En kan je overal het kleine kaboutertje vinden? Ga dan op zoek naar de pompoenen in de klas en de diertjes in het bos. Zie jij de egel,het konijn en de uil?

Tekst en illustraties: Liesbet Slegers

Met 'Zoekboek Rik en de herfst' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.