Klaasje Sinterklaasje

een schattig verhaal over de Sint
gepubliceerd december 2010

Kathleen Amant

kinderboeken Kathleen Amant

Kathleen Amant (1969, Aalst) studeerde toegepaste kunsten aan de Academie van Gent. In 2004 debuteerde ze als schrijver met twee boeken waarin de ondeugende peuter Anna de hoofdrol speelde. Voor Van Halewyck schrijft en tekent ze de kartonboeken rond Wannes. Kijk ook eens op de website van Kathleen Amant.

de leukste boekjes over de Sint: Klaasje Sinterklaasje

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar  

Klaasje Sinterklaasje is een grappig en ontroerend verhaal over een jongetje dat helemaal opgaat in zijn fantasie. Een boek boordevol liefde voor de Sint. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kleine Klaas houdt zielsveel van Sinterklaas. Later, als hij groot is, wil hij zelf ook graag Sint worden. Mama heeft voor Klaasje een echte mijter gemaakt en die draagt hij altijd en overal, zelfs in bad en op de wc. Maar Sint worden is niet makkelijk.

Weer een heel leuk prentenboek van Kathleen Amant (1969) over de Sint. Kathleen studeerde toegepaste kunsten aan de Academie van Gent. In 2004 debuteerde ze als schrijver met twee boeken waarin de ondeugende peuter Anna de hoofdrol speelde. Ook van haar hand is Anna en Sinterklaas.

Een even leuk vervolg op Klaasje Sinterklaasje is Klaasje Sinterklaasje en de pakjesboot waar we de verdere avonturen van Klaasje kunnen volgen. Leuk om beide samen te kopen.

Met 'Klaasje Sinterklaasje' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.