Kaatje viert carnaval

een nieuw prentenboekje over Carnaval!
gepubliceerd 30 november 2023

dit boek staat in beste kinderboek 2023

Liesbet Slegers

prentenboeken van Liesbet Slegers

Liesbet Slegers (1975) is een Vlaams kinderboeken schrijfster en illustratrice. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.

alle kinderboeken van Liesbet Slegers - website van Liesbet Slegers

Kaatje viert carnaval - leuk prentenboek carnaval

Dit kinderboek staat in   1 - 2 jaar   3 - 4 jaar  

Op school vieren we carnaval. Iedereen mag zich verkleden en onze gezichten worden geschminkt. We lopen in een vrolijke stoet en strooien confetti en slingers in het rond. Wat is carnaval toch een heerlijk feest! Een swingend verhaal over carnaval. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Met Kaatje viert carnaval is er een nieuwe topper onder de prentenboeken voor peuters over carnaval. Met weer een erg leuk verhaaltje voor de kleinsten.

 

Tags: 

Met 'Kaatje viert carnaval' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.