Het spookje en de vleermuisjes

een dik boekje voor peuters over Halloween
gepubliceerd 06 september 2019

Liesbet Slegers

prentenboeken van Liesbet Slegers

Liesbet Slegers (1975) is een Vlaams kinderboeken schrijfster en illustratrice. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.

alle kinderboeken van Liesbet Slegers - website van Liesbet Slegers

Halloween prentenboeken - Het spookje en de vleermuisjes

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar  

Een spannend maar vooral leuk en grappig prentenboek over griezelen rond Halloween. Met veel spelletjes en opdrachten. Voor lieve spookjes vanaf 3 jaar. Het spookje woont met de muisjes en de spinnetjes in het kasteel. In het hoogste torentje durven ze niet te komen. Tot ze op zoek gaan naar de grote ketel om pompoensoep te maken … Met hun nieuwe vriendjes uit het torentje én met de dieren van het bos vieren ze daarna een geweldig griezelfeest!

Door de leuke spelletjes en opdrachten in Het spookje en de vleermuisjes kan je er lekker lang mee voort met je peuter(s). Zoals altijd erg mooi en gepast geïllustreerd door Liesbet Slegers en wat ons betreft een aanrader als presentje voor Halloween voor ouders met kleine kinderen. Heel leuk boekje.

Tags: 

Met 'Het spookje en de vleermuisjes' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.