Heksje Mimi viert Kerstmis

een schattig prentenboek over kerst vanaf 3 jaar
gepubliceerd 24 september 2018

Kathleen Amant

kinderboeken Kathleen Amant

Kathleen Amant (1969, Aalst) studeerde toegepaste kunsten aan de Academie van Gent. In 2004 debuteerde ze als schrijver met twee boeken waarin de ondeugende peuter Anna de hoofdrol speelde. Voor Van Halewyck schrijft en tekent ze de kartonboeken rond Wannes. Kijk ook eens op de website van Kathleen Amant.

Heksje Mimi viert Kerstmis

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar   voorleesboeken  

Een warm en vrolijk verhaal over samen de kerstboom versieren en een leuke verrassing. Voor heksenvriendjes vanaf 3 jaar.

Het is bijna Kerstmis. Heksje Mimi en Roosje zoeken in het bos naar een mooie kerstboom. Mimi wil de grootste kerstboom van het hele bos. Maar hoe hard de twee heksjes ook trekken en sleuren, de grootste boom blijft stevig staan. Heksjes Mimi zal een kleinere boom moeten versieren. Of toch niet?

Heksje Mimi viert Kerstmis is een grappig verhaaltje over heksje Mimi dat Kerst leert ontdekken. Weer een heel mooi boekje van kinderboekenschrijfster Kathleen Amant.

Tags: 

Met 'Heksje Mimi viert Kerstmis' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.