Halloween

alles over Halloween voor peuters vanaf 3 jaar
gepubliceerd 25 juni 2022

Liesbet Slegers

prentenboeken van Liesbet Slegers

Liesbet Slegers (1975) is een Vlaams kinderboeken schrijfster en illustratrice. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.

alle kinderboeken van Liesbet Slegers - website van Liesbet Slegers

beste Halloween prentenboekjes - Halloween Liesbet Slegers

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar  

De laatste dag van oktober vieren we Halloween. Dat is het griezelfeest. Komen er dan echte spoken? Welnee, die bestaan natuurlijk niet, maar je verkleden als spookje, heks of vampier is echt leuk. Huuuu!

Dit halloweenverhaal met vooral leuke en grappige prenten is een aantrekkelijke voorbereiding op Halloween voor lieve griezels vanaf 3 jaar.

Zo leren kinderen spontaan dat Halloween vieren niet eng is maar vooral leuk. Ze kunnen gewoon meespelen, net als de grotere kinderen.

Tags: 

Met 'Halloween' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.