Anna en de herfst

Anna leert de herfst waarderen in dit leuke boekje
gepubliceerd 30 juni 2014

Kathleen Amant

kinderboeken Kathleen Amant

Kathleen Amant (1969, Aalst) studeerde toegepaste kunsten aan de Academie van Gent. In 2004 debuteerde ze als schrijver met twee boeken waarin de ondeugende peuter Anna de hoofdrol speelde. Voor Van Halewyck schrijft en tekent ze de kartonboeken rond Wannes. Kijk ook eens op de website van Kathleen Amant.

Anna en de herfst

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar  

Het is herfst! Anna heeft haar laarsjes en regenjasje aan en helpt papa in de tuin. Daarna gaan ze samen op ontdekkingstocht in het bos. Maar dan begint het hard te waaien ...

Een vrolijk en leerrijk verhaal over een avontuurlijke herfstdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Schrijfster van kinderboeken Kathleen Amant weet als geen ander voor peuters en kleuters de grotere wereld te introduceren zoals hier met de vreugde om een nieuw seizoen te leren kennen rondom het huis en in de tuin. Anna en de herfst is een heel speels en vrolijk verhaaltje dat kinderen erg zal aanspreken.

Tags: 

Met 'Anna en de herfst' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.