Opa Jan helpt Sinterklaas

een erg grappig Sint voorlees en kijk boek
gepubliceerd augustus 2019
de beste Sint boeken: Opa Jan helpt Sinterklaas

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar  

Sinterklaas is met Amerigo door het dak van opa Jan gezakt en daardoor heeft het paard zijn been bezeerd. Nu kan Sinterklaas zijn cadeaus niet bezorgen. Zou opa Jan een oplossing kunnen verzinnen?

Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt bijna niet uitgekeken en een kind al helemaal niet. De tekst helpt de verhaallijn vast te houden zodat je de draad weer op kunt pakken als je even verdwaalt door de details in de tekeningen.

Opa Jan helpt Sinterklaas is een kinderboek over de Sint dat vooral opvalt door zijn opvallend verhaal en de humor van de tekeningen en fantasie. Leuk om te ontdekken voor de alerkleinsten samen met de ouders of grootouders.

Met 'Opa Jan helpt Sinterklaas' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.