Kaatje in de winter

een leuk winter peuterboekje vanaf 2 jaar
gepubliceerd 18 oktober 2007

Liesbet Slegers

prentenboeken van Liesbet Slegers

Liesbet Slegers (1975) is een Vlaams kinderboeken schrijfster en illustratrice. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.

alle kinderboeken van Liesbet Slegers - website van Liesbet Slegers

winterboeken kinderen - Kaatje in de winter

Dit kinderboek staat in   1 - 2 jaar   3 - 4 jaar  

Hallo, ik ben Kaatje. Vandaag is het ijskoud. Warm aangekleed ga ik naar buiten. En dan valt er opeens sneeuw! Het wordt een heerlijke winterdag.

Kaatje in de winter is een winterwarm kinderboek over het koudste seizoen, ce winter. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. In de winter leer je als peuter dat het leuk is om buiten in de tuin of het park te gaan en te spelen in de sneeuw. Maar het is natuurlijk koud dus moet je je goed aankleden.

Een leuk winterboekje voor de allerkleinsten dus om voor te lezen en samen naar de mooie prenten te kijken.

Kopen bij bol.com

Tags: 

Met 'Kaatje in de winter' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel het beste kinderboek 2023 of de nieuwe lijst met het beste nieuw kinderboek 2024.

Veel leesplezier.