Hotel op de Rots

een spannend en avontuurlijk verhaal om te lezen vanaf 10 jaar
gepubliceerd 04 juni 2021
spannende en avontuurlijke kinderboeken - Hotel op de Rots

Dit kinderboek staat in   9 - 10 jaar   11 - 12 jaar  

Hotel op de Rots is een erg spannend en licht griezelig verhaal voor jonge lezers vanaf 10 jaar ongeveer. Dit avontuur kent trouwens al een vervolg in het even spannende en avontuurlijke Hotel in de Wolken, dat je zeker ook zal willen lezen als je het eerste deel hebt gelezen!

Wat te denken van de ondertitel: ‘Welkom in het magische en mysterieuze Rotshotel, waar een wens uitspreken gevaarlijk kan zijn’. Dat klinkt toch als het begin van een boeiend avontuur. En dat is het ook. Een avontuurlijk verhaal maar wel met een bovennatuurlijk tintje, maar dat maakt het alleen maar leuker (en spannender). De commentaren van de mensen die het boek al gelezen hebben zijn erg positief, en dat is te verstaan. Een echte aanrader voor jonge lezers.

Hella gaat met haar broertje en ouders op vakantie, maar onderweg worden ze door een storm overvallen. Gelukkig komen ze het Rotshotel tegen, en ze besluiten om daar te overnachten.
Er zijn nog meer gezinnen in het hotel gestrand. Alles lijkt normaal tot het gebouw van de grond loskomt en de lucht in schiet. En dan verdwijnen ook nog eens zomaar alle ouders.
Samen proberen de kinderen het geheim van het hotel te ontraadselen. Daardoor komen ze al gauw in allerlei gevaarlijke situaties terecht, waarbij ze hun angsten onder ogen moeten zien.
Wees maar niet bang. Of toch wel?

Met boeiende personages. De kinderen in het verhaal zijn allemaal verschillend maar lijken misschien echt wel op vrienden of vriendinnetjes die je hetkend.

Met 'Hotel op de Rots' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.