Boer Boris, een paard voor Sinterklaas

voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar
gepubliceerd 03 oktober 2019

Ted van Lieshout

boeken van Ted van Lieshout

Ted van Lieshout werd op 21 december 1955 geboren in Eindhoven. Hij werkte als illustrator en grafisch ontwerper en maakte boekomslagen en tekeningen voor kranten en tijdschriften.

Voor jonge kinderen schrijft hij 'Boer Boris', hierin weet hij precies die dingen te benoemen die een dreumes boeien en verstaat de kunst zelfs in een tekst voor zulke jonge kinderen nog humor te verwerken.

alle kinderboekjes van Ted van Lieshout - website tedvanlieshout.nu

Boer Boris, een paard voor Sinterklaas

Dit kinderboek staat in   3 - 4 jaar   5 - 6 jaar  

Boer Boris een paard voor Sinterklaas is een van de leukste sinterklaasboeken voor de allerkleinsten.

Wie kun je het beste inschakelen als de schimmel van Sinterklaas van de trap is gevallen? Boer Boris natuurlijk! In een brief naar Boer Boris vraagt Sinterklaas of hij Knol een weekje mag lenen. Knol voelt zich vereerd en laat zich het dak op hijsen om zijn draf op de nok te oefenen. Maar dat valt vies tegen, want Knol blijkt hoogtevrees te hebben…

Een heel charmante Sinterklaas vertelling die erg populair is bij jonge kinderen vanaf 3 a 4 jaar. Een echte aanrader.

Met honderdduizenden verkochte exemplaren blijft de Boer Boris-serie van auteur Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman mateloos populair. Ook dit deel in de serie is weer een schot in de roos. Het is zonder twijfel nu al een van de leukste sinterklaasboek van de laatste jaren te noemen.

Kopen bij bol.com

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's

Met 'Boer Boris, een paard voor Sinterklaas' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer erg goede kinderboeken te ontdekken op de site. Via de menubalk kan je de verschillende leeftijden raadplegen

Daarnaast hebben we nog een overzichtspagina met alle beste kinderboeken van de site verzameld, of een lijst met enkel de nieuwste kinderboeken van de laatste twee jaar.

Veel leesplezier.